Το φορητό καλώδιο τιμών 4K καλό/το ασύρματο όργανο ελέγχου είναι στην πώληση

October 27, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το φορητό καλώδιο τιμών 4K καλό/το ασύρματο όργανο ελέγχου είναι στην πώληση

Το φορητό όργανο ελέγχου τιμών 4K καλό είναι στην πώληση

 

Το όργανο ελέγχου 4K είναι μια φορητή επίδειξη με ένα μέγεθος οθόνης 15,6 ίντσας. Το ψήφισμά του είναι μέχρι 4K, με τα σαφή και λεπτά αποτελέσματα εικόνων. Με τη δέκα σημείων λειτουργία αφής, μπορείτε να απολαύσετε μια υψηλής ποιότητας εμπειρία χωρίς ταίρι με κινητά τηλέφωνα. Η τιμή $180~$298 είναι επίσης πολύ στενή στους ανθρώπους, και οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να δώσουν προσοχή σε την.

                            τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το φορητό καλώδιο τιμών 4K καλό/το ασύρματο όργανο ελέγχου είναι στην πώληση  0

Το φορητό όργανο ελέγχου 4 Κ χρησιμοποιεί μια επιτροπή ΔΙΕΘΝΏΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΩΝ με την άριστη κάλυψη κλίμακας ικανοτήτων χρώματος και χρώματος dci-P3 100%, η οποία παρουσιάζει τέλεια κάθε λεπτομέρεια χρώματος της εικόνας. Η εξαιρετικά-ευρεία γωνία εξέτασης 178° καλύπτει τα περισσότερα σενάρια χρήσης. Εάν κάθεστε, βρίσκεστε, ή βρίσκεστε στο στομάχι σας, μπορείτε να απολαύσετε τις λεπτές και ζωηρές εικόνες οθόνης.

                 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το φορητό καλώδιο τιμών 4K καλό/το ασύρματο όργανο ελέγχου είναι στην πώληση  1

Χρησιμοποιεί ένα CNC πλαίσιο μετάλλων, το οποίο είναι ανθεκτικό και wear-resistant, επίσης παρέχοντας ένα εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό πιάσιμο. Το λεπτύτερο μέρος είναι μόνο 4mm, το οποίο είναι λεπτύτερο από ένα κινητό τηλέφωνο.

                    τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το φορητό καλώδιο τιμών 4K καλό/το ασύρματο όργανο ελέγχου είναι στην πώληση  2

Ο φορητός είναι επίσης πολύ πλούσιος σε εμπειρία σύνδεσης. Οι δύο διεπαφές τύπος-γ υποστηρίζουν την ταυτόχρονες παραγωγή και την επίδειξη των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών. Οι πολυ-πηγές στην ίδια οθόνη επιτρέπουν σε σας για να εκτελέσουν την καθημερινές εργασία και την ψυχαγωγία αποτελεσματικότερα. Ο συσσωρευμένος κινητός προσομοιωτής παιχνιδιών επιτρέπει επίσης στα κινητά παιχνίδια για να επιτύχει μια game-like εμπειρία τυχερού παιχνιδιού πινάκων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Angel
Τηλ.: : 86-13603009901
Φαξ : 86-755-2837-7159
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)